Situat central, in zona dintre Spitalul Judetean – Piata Astra – Calea Bucuresti, cabinetul nostru a fost infiintat cu scopul de a oferi servicii de psihologie de performanta, intr-o forma care sa acopere cat mai multe fatete ale psihologiei aplicate.
Viziunea noastra este una holistica in care fiecare persoana este unica, un intreg fara diviziuni sau bariere individuale si ceea ce face, gandeste si simte este unitar.
Dupa principiile adleriene, noi definim omul ca un individ ce se misca spre realizarea scopului sau unic, personal, ghidandu-se cu un set de convingeri create de el din primii ani de viata, subiective, cu care rezolva sarcinile vietii in stil propriu, stil cu atat mai sanatos cu cat este mai util siesi si celorlalti.
Intreaga noastra activitate este supusa clauzei de confidentialitate.
Valorile aplicate de noi in activitate sunt exprimate prin: excelenta, confidentialitate, integritate, tenacitate , inovatie si amabilitate.
In testarile si evaluarile noastre folosim instrumente recunoscute international, licentiate si etalonate pe populatie romaneasca, cu un grad de fidelitate si validitate ridicata.

     
Echipa noastra este formata din:

 Dr. GHERASIM CATALIN MARIUS – psiholog principal – doctor in psihologie

         – psihoterapeut supervizor-formator, format in psihoterapia individuala (Adleriana), psiholog principal in domeniile: psihoterapiei adleriene, psihologiei clinice, psihologiei muncii si organizationale, psihologiei transporturilor, psihologiei aplicata in servicii, psihologiei educationale, consiliere scolara si vocationala, psihologiei aplicate in domeniul securitatii nationale, supervizor – formator in psihoterapie adleriana, supervizor in psihologia clinica, supervizor – formator in psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, psihologia aplicata in servicii si supervizor – formator in psihologia aplicata in domeniul securitatii  nationale.

          – expert psiholog definitiv atestat de catre Institutul de Psihologie Judiciara si inscris in TEP – Tabloul Expertilor Psihologi cu codul de  inregistrare 020TEP.

 Psiholog M.A. Neculai Alexandra Georgiana – master in psihologie

            – psiholog practicant autonom in domeniile psihologiei muncii si organizationala , psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale si psiholog practicant autonom in domeniul psihologiei transporturilor –master in consiliere si consiliere educationala.

NOTĂ:  Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cabinetul nostru potrivit notificării nr. 2447, în conformitate cu Legea nr. 677/2001;menţionăm că suntem înregistraţi la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la nr.9007.