Expertiza psihologica in sectiunea penal,

sectiunea minori si familie

 

 

 Expertiza psihologica a suspectilor, invinuitilor, victimelor si a martorilor. 
  Expertiza psihologica a minorilor delicventi. 
  Expertiza psihologica a discernamantului, respectiv a stadiului de dezvoltare psihica a suspectilor, invinuitilor, inculpatilor, victimelor si a martorilor.
  Expertizarea nivelului inteligentei cognitive, a inteligentei emotionale, a nivelului de maturizare socio-afectiva, a nivelului de agresivitate a personalitatii, a stimei de sine si imaginii de sine.
 Utilizarea metodelor si tehnicilor de evaluare si asistenta psihologica specifice, precum si a interviului clinic. 

  Expertiza psihologica a copiilor si a parintilor in cauzele avand ca obiect incredintarea spre crestere si educare a minorilor. 
  Evaluarea cognitiva, stabilirea IQ, evaluarea neuropsihologica, evaluarea comportamentala, evaluarea starii afective, evaluarea temperamentului, caracterului, personalitatii (dupa caz), evaluarea nivelului de dezvoltare psihica, evaluarea starii de sanatate mintala si a discernamantului, in limitele de competenta psiholog principal clinician.
  Expertiza pentru stabilirea custodiei minorilor, pentru stabilirea timpului de vizitare a copiilor, pentru evaluarea atasamentului fata de membrii familiei si a nivelului de maturizare socio-afectiva a parintilor sau a reprezentantilor legali ai copiilor.
  Evaluarea unor aspecte psihologice specifice cuplului, familiei sau altor grupuri.